maanantai 23. heinäkuuta 2012

Tattoo Ink.

Oon jo pitkään harkinnut tekeväni tälläiset tatuointikynnet, mutta en oo saanut aikaiseksi. Tarkoitus oli tehdä nämä Emmalle ensin, mutta kämppistäni ei ole paljon kotona näkynyt, niin tein nämä itselleni ensiksi. Nyt on a helpompi tehdä ne jollekkin toiselle kun tietää miten ne toimii ja ennen kaikkea toimiiko tämä tekniikka.
En muista mistä sain idean mutta luultavasti youtubin ihmeellisestä maailmasta.

Vasen käsi. Täytyy taas sanoa että stressi on saanut kynsienpureskelijan kehiin...
Alla oleva väri on Rimmelin Silver Bullet. Laitoin sitä kolme kerrosta sen takia että se näyttää todellakin hopealuodilta eikä kuulla läpi.
Kuivumisen jälkeen leikkasin tuosta tatuointiarkista sopivan kokoiset palat joka kynnelle ja yksitellen laitoin ne kynsiin. Nuohan toimii sillä samalla tekniikalla kuin aina ennenkin eli länttää ne kynnelle, vettä päälle ja painaa ja tadaa siinä se on. Jos nuo tatuoinnit menevät ohi kynnen niin sen saa pyyhittyä pois kynsilakan poistoaineella.

Helppoa ja näppärää ja erityisesti näyttävää. :) Luonnossa nämä näyttävät aika herkuilta ja toivon että ne kestäisi hieman pidempäänkin. Laitoin tuohon tarran päälle vielä Seche Viteä.

Kynnet on taas lyhentyneet viime näkemästä. Ihan hirveä tressi ja sitten vanha huono tapa sai taas otteen. En tiedä oikein miten saisin erityisesti tuon kynsinauhojen pureskelun lopettettua, koska kynnet hoituu melko näpäkästi, mutta kynsinauhat saa aika ajoin melkoista kyytiä. Vinkkejä kehiin?!

Tässä vielä pari kuvaa.

Oikea käsi. Tatuoinnit leikattu samasta kuvasta.
1.Trind aluslakka
2. Rimmel 730 Silver Bullet
3. Temporary Tattoo tarrat Tiimarista
4. Seche Vite dry fast top coat

4 kommenttia:

  1. Veikkaisin, että Pinterestin kautta! :) Ainakin ite löysin sitä kautta videon aikoinaan. En oo vaan millään raaskinut ostaa noita tatuointeja. Satutko muistamaan paljonko maksoi? On nimittäin tosi hienot! Yhtenäinen, näyttävä, eikä liian match-match.

    VastaaPoista
  2. 2 euroa arkki ja yhdestä arkista varmasti riittää iloa pidempäänkin. Ittekkin tykkään näistä! Hirveen näyttävät ja aika vähällä vaivalla.

    VastaaPoista
  3. Tosi hauska idea ja tuo metallinen lakka tatuointien alla toimii tosi hyvin!

    VastaaPoista
  4. Hih,kiitos :)! Nämä "tatuointikynnet" oli siinäkin mielessä kivat, koska ne kesti kynsillä pitkään :).

    VastaaPoista