tiistai 11. syyskuuta 2012

Suomi-sekopäät

Meillä oli opiskelijatapahtuma, jossa piti olla yhteinen teema ryhmällä. Meidän teema oli Suomi-fanit/jääkiekkofanit. Ihmiset oli kyllä ihania, kun ne lähti juttuun niin täysillä mukaan. Ventovieraatkin oli aivan onnessaan kättelemässä meidän "Jutia" ja huuteli "Ny rillataan" :D Meillä oli vielä mankka mukana ja levyt täynnä Suomi-musaa. Hoilattiin oikein antaumuksella. Niin ja tietysti meillä oli Poika, josta juotiin.

Laitan nyt suhteellisen pienet kuvat, koska unohdin kiireessä aluslakan ja kynnet ehtivät kolmessa päivässä kärsiä kovia kolhuja. Ensin sumea kuva pohjalla olleista lakoista. Tässä lähinnä pointti, että näette, ettei lähdetty samoista pohjista.


Etusormi: Classics Metallic nro 11
Keskisormi: OPI Alpine Snow
Nimetön: Wild and Crazy Ciudad Victoria
Pikkusormi: H&M U Must Have This

Kuvat silleen näppärästi, että yllä olevassa on oikea käsi ja alla vasen, jossa eri järjestys pohjaväreissä.



Tässä sitten lopputulos erittäin kovien koitosten jälkeen kuluneena ja kärsineenä. Viivat tein samoja lakkoja käyttäen ohuella siveltimellä sen kummempia miettimättä. Lisäksi vähän China Glazen Fairy Dustia piristykseksi (hologlitterlakka, josta voi lukea täältä).

Tähän loppuun vielä kuva musta. Käytin ensimmäistä kertaa ikinä tekoripsiä (siniset, huomaatteko?) ja kyllä oli raskasta! Seuraavan kerran käytän tuommosia sitten, kun oon unohtanut sen kärsimyksen.

2 kommenttia: