tiistai 2. lokakuuta 2012

Kansioiden kauhut

Seuraan aina mielenkiinnolla Arkisto-otsikon alla olevia kuukausia ja niiden perässä näkyviä numeroita. Aika laskeva tahti tässä meidän postailussa: 22, 10, 10 ja nyt viime kuussa neljä. Huh, näkyy kyllä koulujen alkaminen aika rankasti. Ja ainakin omaan postailuuni vaikuttaa nyt kasvava pimeän ajan määrä. Ei vaan hermot ja kiinnostus piisaa tapella kameran kanssa pimeissä sisätiloissa.

Tässä pari juttua, jotka löytyivät kansioiden kätköistä. Otsikoinkin tämän ensin "kansioiden kätköt", mutta taitaa kauhut olla kuvaavampi sana.

Peittävyystesti kahden Biancon lakan suhteen. Ostin kolme lakkaa Biancosta tarjoushintaan 4,95€. Nettisivujen värit oli jotain aivan muuta kuin todellisuus, joten niihin ei kannata luottaa. Kolmannen lakan annoin Hennalle, joten siltä voi sitten kysellä kokemuksia sen suhteen (taisi olla lila lakka).



Tiedättekö, kun jotain kivaa tapahtumaa odottaa innolla ja miettii vaatteita sitä varten ja kaikkea muuta sellaista? Itse mietiskelin tosi paljon kynsiäni ja vaatteitani ennen ensimmäistä koulupäivää. Odotin sitä niin paljon ja varsinkin uusien ihmisten tapaamista. Tein innolla kynnet sitä varten, mutta Rimmelin huono päällyslakka petti pahasti ja vuorokaudessa kynnet olivat jo kauheassa kunnossa. Yksi vieläpä alkoi liuskottua tosi pahasti. Argh.. Tässä kuitenkin kuvat kynsistä erittäin kärsineinä muutaman päivän jälkeen. Käytin Golden Rose matte velvet 105 -lakkaa sekä hexglitteriä.


PS. Ei kannata kuoria mandariinia ennen kuin ottaa kuvan kynsistään...

3 kommenttia:

  1. Onneksi edes sinä kerkeät tänne postailemaan! Aina innolla luen sun postaukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä :) Tekee ittellekin hyvää ajatella välillä jotain ihan muuta kuin kouluhommia.

      Poista
    2. Mä voisin yrittää samaa syyslomalla...!

      Poista