torstai 1. elokuuta 2013

The Wedding

Hääkynsien kanssa tappelin koko viikon ja kokeilin jatkuvasti uusia. Sininen oli minulle pakkomielle ja halusin ehdottomasti laittaa sitä.

Ensiksi ajattelin (Sonnelasta inspiroituneena) kokeilla sini-kultaisia ruffianeja. Niiden teko oli kuitenkin yllättävänkin vaikeaa: Ensin sininen pohjalakka ja sitten kultainen "rinksu" lähelle kynsinauhaa.
Hmmm.. Nyt kun katson näitä kuvia, niin kultaisen osan osuus olisi voinut olla ohkaisempi ja olisin tykännyt enemmän mattapintaisesta lopputuloksesta.


Peukkuun lisäsin Wet n Wildin E469 Halucinatea. 


Lakat: Golden Rose 10
Flormar duochrome kultainen sinivihreällä (nro kulunut)
Seche Vite


Ajattelin, että teen klassiset ranskikset sinisellä viivalla ja kultaisilla tarroilla (tarroissa lukkoja ja sydämiä). Niistä tuli aivan järkyttävän rumat omasta mielestäni. Ei lainkaan sellaiset kun loppupeleissä olisin halunnut. Mitä opin tästä: Älä tee sellaisia kynsiä juhliin, joiden tekemisessä on vielä harjoittelemisen varaa.

Jäätävä salamakuva.
 Nämä hirvitykset poistin neljän tunnin pohtimisen jälkeen. Ei kelvannut hääkynsiksi itselleni.

Lakat: La Femme Beauty- Coral
Golden Rose 10
Konad-white
Seche Vite

Loppupeleissä päädyin näihin:





Ne on ihan perusombret with a little twist. Hei, Minimanista mahtava halppiskynsilakka uutuustuttavuus: Coral! Hyvä hintalaatusuhde: alle 3e 10ml  puteli ja oikeesti peittävää ja kivasti leviävää. :)

Lakat:
Gina Tricot- 16 Marina
Gina Tricot- 51 Sky Blue
Wet n Wild- E2181 I need A Refresh -Mint
Coral- Nro 506 Elvis




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti