keskiviikko 1. elokuuta 2012

London 2012



Aamulehdessä 31. heinäkuuta 2012 Hanna-Maria Seppälän kynnet. Kuva Kari Kuukka. Itse näpsäisin kännykän kameralla kuvan lehdestä.  Lisää kuvia olympialaisurheilijoiden kynsistä pääset selailemaan täältä.
Facebookin Kynsikoristelut-ryhmässä tuli keskustelua olympialaiskynsistä ja mähän innoistuin. En todellakaan sen takia, että olisin penkkiurheilija. Lähinnä sen takia, että mieheni on erittäin kiinnostunut olympialaisista ja kämpässä pauhaa urheiluselostus jatkuvalla syötöllä.

Tässä pari linkkiä, joiden takaa löytyy inspiraatiota olympiakynsiin:

Sitten oman kokeiluni pariin. Yleensä teen lakkauksen sen perusteella mitä välineitä ja lakkoja itseltäni löytyy ja muutenkin inspiroidun useammin lakasta - sen kiillosta, sävystä, kimalluksesta - enkä niinkään teemasta. Tällä kertaa kuitenkin halusin lähteä teeman pohjalta ja Brittien lippu a.k.a. Union Jack oli ehdottomasti päästävä toteuttamaan. Kirjaimet yrittävät sanoa LDN, mutta D näyttää ehkä enemmän O:lta. Numeroiden värit tulevat olympiarenkaiden väreistä.


Haaste 1: En omista dotting toolia vieläkään.
Haaste 2: En halunnut käyttää maalaussiveltimiäni lakkaukseen.
Ratkaisu: Hammastikun luova käyttö ja numeroiden maalaus teipille.

Haaste 3: En omista kunnollista vihreää lakkaa, joka olisi edes lähelläkään olympiarenkaan vihreää.
Ratkaisu: OPI Mermaid's Tears sai kelvata.

Haaste 4: Omistan kolme päällyslakkaa, joista mikään ei oikein sopinut tähän. Konad kuplii, Seche Vite on tönkkööntynyt ja Rimmel levittää kaikki koristelut.
Ratkaisu: Armoton taistelu Sechen kanssa. Tuo Brittien lippu ei olisi ikinä tasoittunu kaikkien sekavien maalailujen jälkeen, jos en olisi käyttänyt Secheä. Suomen lippu levisi silläkin.

Lakat ei tässä pääse niin hyvin esille, että niitä hyödyttäisi mainita. Päällyslakka on ainoa, joka on mainitsemisen arvoinen: Sece Vite tasoittaa mitä vain! Haastetta kuitenkin piisasi siinä määrin, että en nyt tämän suurempia kuvia halua esitellä, enkä lähde mihinkään kaupungille näiden kanssa. Sain kuitenkin itseni ja jopa mieheni hymyilemään näille :)
 
 









2 kommenttia:

  1. Ei yhtään pöllömmät! Union Jack varsinkin onnistunut hyvin :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Olosuhteet huomioon ottaen joo :) Alan pikkuhiljaa harkita sen dotting toolin ostoa.

      Poista