sunnuntai 5. elokuuta 2012

Tuliaisia ja puolukkakynnet

Jäin jotenkin kaipaamaan tylsät kynnet -tunnistetta, kun valitsin tägejä tälle tekstille. No, ehkä se ei haittaa, vaikka kynnet oliskin välillä vähän tylsemmät. Näissä nimittäin lakat on aika mielenkiintoiset.



Olin kiirellä vetäissyt nakukynsien peitoksi Golden Rosen matte 03 -lakan, joka on siis aika vetinen (a.k.a. luiru) mattalakka, jota myydään Seppälässä aika usein eurolla tai parilla. Tuossa on todella kevyt shimmer ja se levittyy ihan siedettävästi. Peittää hintaansa nähden hyvin.

Ihana siskoni toi minulle Kuopion alennusmyynneistä tuliaisena ja kiitoksena sisustussuunnittelusta kolme kynsilakkaa: Dior Rock Coat, OPI I Don't Give a Rotterdam! ja Chanel 551 Coco Blue. Well hello, kuinka moni haluaisi samanlaisen siskon?

Päätin heti kokeilla Diorin lakkaa punaisien kynsieni päälle. Rock Coat on päällyslakka, jonka paketissa luki "smokey effect" tai jotain sen tapaista. Tummentaa siis pohjalla olevaa lakkaa. Löysin netistä rijah.dk-blogista aika hyvän jutun tästä lakasta. Näkyy selvästi, miten Rock Coat vaikuttaa. Kuten Golden Rosen lakassa, myös tässä oli hienovarainen shimmer. Sopii täydellisesti syksyyn, kun voin muokata kesälakoistani "syksyisempiä" vetäisemällä kerroksen Rock Coatia päälle.

Ettei liian tylsäksi menisi, päätin lakata nimettömän China Glazen Ruby Pumpsilla. Erittäin huomaamaton koristelu, mutta auringossa se paljastaa itsensä (itsensäpaljastelija lakkaus).

Kuva on valitettavasti otettu vasta siinä vaiheessa, kun lakkaukset olivat jo aika huonossa kunnossa.


4 kommenttia:

  1. En ookkaan aiemmin törmänny tohon Diorin lakkaan :O Pitääkin ottaa enemmän selvää siitä ;D

    Rakastan CHG Ruby Pumpsia <3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruby pumps on ihana :) Ja Diorin lakasta täytyy vielä sanoa, että siinä on mun mielestä kaikista paras suti! Se ikään kuin kapeenee kärkeen, joten sillä saa tarkasti, mutta myös helposti.

      Poista
  2. Tykkään sun siskosta. Ihanat lakat valinnut tuliaisiksi :)

    VastaaPoista