maanantai 6. elokuuta 2012

Ongelmia.

Nyt on sellainen ongelma, että en pysty lisäämään uusia kynsiä tänne. :( Kamera ei toimi kunnolla ja sen takia joudun laittamaan "varastossa" olleita kynsiä. MUTTA voin silti kertoa minun kynsiviikostani. Olen yrittänyt tehdä ombreja. TODELLA YRITTÄNYT.
 Ensin yritin meikkisienellä (meikkisienelle kynsilakoilla raita) ja se meni pilalle, ihan totaalisesti. Uskon, että GT:n lakkojen pigmentti ei riittänyt tähän ja sen takia meni ihan pilalle. Ne oli kaikkea muuta kuin ombret. Ne oli juuri sellaiset että joku (siis joku lapsi) olisi töpötellyt sinisen päälle lakkaa ihan hulluuttaan. Jei.
Sitten laitoin GT:n Sky Bluen kokonaan kynnelle, annoin kuivua ja kärkiin töpöttelin Calvin Kleinin Heartbreaker- lakkaa. No se oli jo parempi ombre, mutta ei läheskään sellainen millainen halusin. Töpöttely näkyi liian selvästi eikä ollut sellainen.. Liukuvärjäyksen näköinen.
Hmphg.
Luovutin ombre-kokeiluviikon eilen ja nyt minulla on Classic Metallic nro 12 ja siinä Wet and Wildn Party of Five Gitters päällä. Aika peruslakkaus siis.

Jotain vinkkejä ombrekynsien tekemiseen kaipaisin....

Mutta nyt näihin varastokynsiin. Sain ostettua kesän alussa tuon Wet and Wildin glitterlakan, jotta voisin kokeilla glittersandwichejä. :) Alla on ColorTrend Minimalistic Peach ja siihen päälle laitettu tuo Wet and Wild. Sen jälkeen laitoin siihen China Glazen Moonlight-lakkaa, saadakseni sandwich-efektin.

Aika erilaiset nämä on kuin nuo Sasan glittersandwichit kun näissä on värillisiä
glittereitä. Hassua. 

Tässä näkyy tuo Party of Five Glitters ilman Moonlight-lakkaa. 


1.Trind base coat
2.ColorTrend-Minimalistic Peach
3.Wet and Wild-Party of Five Glitters
4.China Glaze- Moonlight
5. Seche Vite Top Coat dry fast.

4 kommenttia:

  1. Oi, onpa kivat! Melkein tässä alkaa tehdä mieli ostaa tuo Wet 'n Wildin lakka... Ei, maltan mieleni. En pysty millään perustelemaan itselleni lakkahankintaa vain glittersandwichia varten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo :D. Mulla oli kunnon etsintä tuon Wet and Wildin kanssa, jokaisesta keskustan Seppälästä se oli loppunut ja ainut missä sitä vielä oli myynnissä (2ploa) oli Tullintorin Seppälä. Hieman huomaa tulevansa hulluksi kun yhtä lakkaa etsii MONESTA eri paikasta... :D

      Poista
    2. Haha, katoitko Hervannan Seppälästä? :D Olenko ihan hirveä, jos voisin kuvitella, ettei hervantalaiset oo niin glitterin perään?

      Poista
    3. En tainnut sieltä kuitenkaan katsoa :D

      Poista