perjantai 10. elokuuta 2012

Taivaansininen ranskis

Yleensä viilaan kynnet kynsilakan poistamisen jälkeen. Olin kuitenkin lukenut jostain, että se kannattaisi tehdä lakat kynsissä, jotta saa kaikista kynsistä samannäköiset helpommin. Kokeilin ja tykkäsin! Aion jatkossa tehdä aina näin. Sain kerrankin näistä niin samannäköiset, että päätin kokeilla ranskista.


Käytin yhteensä kolmea lakkaa, jos päällyslakka lasketaan. Aluslakka nyt jäi, kun se oli loppu, enkä aikonut pitää näitä lakkauksia kauaa.
  • Chanel 551 Coco Blue
  • Classics Metallic nro 11
  • Rimmel Ultra Shine Top Coat


Ranskiksen lisäksi halusin kokeilla ensimmäistä kertaa miltä simpukkamurske tuntuu kynnellä. Minulla oli sitä sinisenä, joten lakkasin vasemman käden nimettömän kokonaan hopeiseksi ja laitoin simpukkamursketta kynnen keskelle paksun viivan. Käytännössä siis vedin päällyslakkaa kynnen "tyvestä" suoraan kynnen kärkeen ja asettelin märän päällyslakan päälle simpukkamursketta pinseteillä. Annoin kuivua ja laitoin päällyslakkaa päälle.

Hopeisen lakan päällä sininen simpukkamurske ei juurikaan näy. Täytyy siis kokeilla joskus toiste uudestaan. Murske kuitenkin pysyi hyvin kynnellä, vaikka sorruin repimään sitä vähän väliä. Kunnon stressilelu. Jos esimerkiksi strassit häiritsee, häiritsee tämä aivan varmasti. Ainakaan näin yhdellä kynnellä se ei kuitenkaan ylittänyt mun ärsytyskynnystä.


Laitoin tämän postauksen tunnisteisiin halppislakat-tunnisteen, koska tässä lakkauksessa nousi esiin mielenkiintoinen kontrasti. Vaaleansininen lakka on Chanel 551 Coco Blue (siskolta saatu :)) ja hopeinen lakka on Seppälästä Classics Metallic nro 11. Hintaero on aika huikea. Chanelin hinta pyörii 20 - 30 euron välillä ja Classics Metallicin hinta on yleensä ollut 1 - 3 euroa.

Vaaleansininen, kevyesti shimmerinen Chanel ei levittynyt liian helposti. Se oli melkeinpä karhean tuntuista. Sivellin ei ollut mitenkään ihmeellinen, mutta putelista tykkäsin. Pullon kaulassa on hieman samaa ideaa kuin ripsiväreissä eli se poistaa ylimääräistä lakkaa sudista, kun sudin nostaa pullosta. Oli kuitenkin aikamoinen taistelu saada lakkaus edes näin tasaiseksi, vaikka näin aikaa ja vaivaa. Myöhemmin tietysti löysin vähän kaljuja kohtia, jotka harmitti. Täytyy ensikerralla kokeilla auttaisiko Orlyn Bonder -aluslakka tämän levittämisessä. Nyt jätin aluslakan kokonaan pois, koska se oli valitettavasti loppu.

Hopeinen Classic Metallics sen sijaan levittyi mukavasti ja helposti kuten aina. Se myös peitti nätisti. Tämä oli elämäni ensimmäinen ranskis, jos olenkin nyt aika innoissani. Ehkä mä uskallan jatkossakin tehdä ranskiksia. Päällyslakkana käytin aina yhtä kamalaa Rimmelin Ultra Shine Top Coatia, joka levitti vähän yhtä hopean ja sinisen rajaa.

Mitä tykkäätte ranskisten tekemisestä - helppoa ku mikä vai ärsyttävin homma ikinä? Lopuksi vielä vinkkaan, että osallistukaas ihmeessä kynsiharrastuskyselyyn täällä. Ja sitten lähdenkin Helsinkiin viikonlopuksi, heippa! :)

4 kommenttia:

  1. Hassua kuinka paljon se joka kerta yllättää kun huomaa että hinta ja laatu ei täsmää. Don´t judge the book by it´s.. price? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mua edelleen epäilyttää, että enkö mä vaan osannut levittää sitä... Mutta eihän siihen pitäisi vaatia mitään taitoja tai erityisosaamista.

      Poista