keskiviikko 22. elokuuta 2012

YÄK

Sanotaanpa heti tähän alkuun, että en tiedä mitä himputtia ajattelin kun aloin näitä kynsiä tekemään. Meidän blogin perusajatus on: tänne laitetaan kaikki mitä kokeillaan. En siis voinut kiertää millään tavalla näiden kuvaamista ja julkaisemista, ja teidän silmäparkojen kärsimistä.

Puolustukseni tästä lakkauksesta voin kuitenkin kertoa, että halusin kokeilla Wet n Wildin Party of Five Glittersiä joka kynnessä, ja en ollut pitkään aikaan käyttänyt China Glazen Rich & Famous -lakkaa... ja taisi mielenterveyskin olla tällä hetkellä hiukan hatara. Päätinpä ne sitten yhdistää, ja tulos oli KAMALA.

Itselle tuli lopputuloksesta mieleen jotkin lapsuudenajan My Little Pony -lelujen kaviot. Glitteri-oksennuksella. Kommentoida saa ihan vapaasti haukkuen. Tai hirnuen.



Miten niin moni asia voi mennä pieleen...??


:D Aivan kamalat.

....ja noin kuuden tunnin päästä päädyin vakavan diagnoosin jälkeen poistamaan lakat.

Die motherfucker, die motherfucker DIE!

3 kommenttia:

  1. Paras oli ehkä tää viimeinen kuvatus koska se kuvastaa juuri sitä tunnetta mikä on kun yrittää järkyttäviä kynsiä poistaa hulluna! :D
    Tulee kyllä noista mieleen joku pellehermanni myös :DD Heheheh. Next time better luck! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lakkasin heti samaisena iltana uudestaan.. coming soon!

      Poista
  2. Piristi päivää tämä postaus! :D Tuskin olen ainut, joka samaistui tuohon "mitä mä oikein ajattelin"-tunteeseen.

    Tarra- ja teippijutuissa kannattaa ensin laittaa tarra iholle, jottei se tartu niin kovasti, että repii lakkauksen irti. Näin ainakin itse oon saanut teippileikit onnistumaan.

    VastaaPoista