perjantai 15. kesäkuuta 2012

Geishan tunnelmissa

Nämä oli hiukkasen jännät tehdä, kun aluksi yritin nättejä viuhkia taiteilla "ihan vaan pari" Dependin Art Linerilla mutta jotenkin siinä aina käy niin että, innostun ja niistä tulee hullut tai vielä hullummat. 
Ai että rakastan kuvanlaatua <3


Mutta nämä on siis tehty niin että pohjalla on Dependin base coat ja tuo koralli on AVONin Colortrend- sarjasta Party Girl-lakka.  



AVONin lakoista sen verran on pakko sanoa että suurimmaksi osaksi ne ovat olleet melkoisia pettymyksiä. Siis sellaisia että: näkyy kynsi läpi vaikka kuinka laitat lakkaa, ne raidottuu ikävästi kun vetelee sudilla ja ne ei kuiva ikinä. MUTTA tämä Colortrend-sarja on ollut ihan jees-kamaa. Toimii suhteellisen moitteettomasti, tosin pikakuivattavaa tarvitaan ja tässä se on ollu ihan Seche Vite. 
Closer up
Tekniikka on ollut mitä hulluin, vetelin vaan Art Linerilla pitkin poikin ja ihan kivat niistä tuli. Itselle niistä tulee mieleen Geishat ja Japani. Helppo, kiva ja nopea lakkaus.


2 kommenttia:

  1. Omasta mielestäni taas Avonin lakat kuivaa nopeasti ja peittää hyvin :D Color Trendin lakkoja en omista, vaan kaikki on juuri noita Avonin omia lakkoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännää! Sekin kyllä voi olla että suurin osa mun Avonin lakoista on cremelakkoja, mitkä ny muutenkin saattaa olla hieman vaikeita lapsosia :D. Ehkä annan vielä Avonin lakoille mahdollisuuden :)!

      Poista