torstai 28. kesäkuuta 2012

Today was a fairytale!

Tuli sitten ostettua tämä Today was a fairytale, by Deborah Lippmann, Love It -verkkokaupasta.
Hiukan hintava paukku, mutta oli sen arvoinen!

Voguesta, InStylesta, W:stä, Vanity Fairista ja Italian Voguesta Versaceen, Balenciagaan, Donna Karaan ja Zac Poseen - Deborah Lippmann on se manikyristi, johon kaikkein muodikkaimmat lehdet ja tunnetuimmat muotitalot luottavat. Hänen nimeään kantava sarja lakkoja ja hoitoja kynsille, käsille ja jaloille on yhtä himoittu kuin hänen uskomaton lahjakkuutensa. 


Deborahin suosio yhtenä maailman halutuimmista manikyristeista ja innovatiivisena yrittäjänä johtuu osittain hänen intohimosta musiikkiin. Kun hän unelmoi Jazz-laulajan urasta, hän lauloi yöt savuisissa klubeissa ja vietti päivät lukuisissa töissä. Epäonnistuneen tarjoilijan urakan jälkeen hän suuntasi kosmetologikouluun ja löysi salassaolleen lahjakkuutensa - kynnet. 
Asuessaan Arizonassa, Yhdysvalloissa Deborahin manikyyrituoli sai nopeasti Phoenixin julkimoiden suosion. Pian hän kuitenkin suuntasi New Yorkiin tavoitellakseen jotakin suurempaa. Allure-lehden päätoimittajan kädet hoidettuaan Deborahin ura lähti nousuun. Kun Allure tituleerasi hänet yhdeksi Yhdysvaltojen parhaimmaksi manikyristiksi ja Vogue puolestaan mega-manikyyriksi hänen kalenterinsa täyttyi hetkessä lehtien kuvaussessioista ja julkkiksista toinen toisensa jälkeen. 
Hänen kasvavaan asiakaskuntaansa kuului myös Mariah Carey. Vuoden 1998 Academy Awardseja varten Deborah kehitti laujalle erityisen pukuun sopivan kynsilakan. Sitä kutsutiin Satin Dolliksi johtuen sen kimaltelevasta beige-sävystä. Juuri sillä hetkellä syntyi Deborah Lippmann Collection. 
Nyt yli 45 sävyä sisältävä ja erikoishoitoja sisältävä Deborah Lippmann Collection on jatkuvasti alan lehdissä. Tuotteita voi bongata muotishow'n malleilta kuten myös maailman julkkisnaisilta. Kate Winslet, Reese Witherspoon, Renee Zellweger ja Penelope Cruz ovat kaikki Deborahin asiakkaita ja jokainen heistä käytti juuri Deborah Lippmann -kynsilakkoja voittaessaan Oscar-palkinnon. 
Vuonna 2010 Cosmoprof North Americassa, kauneusalan kunnioitetuimmilla messuilla Deborahia ylistettiin kynsivisionääriksi ja ura jatkuu kohoamistaan. Kaikki tämä menestys ei kuitenkaan ole saanut häntä menettämään intohimojaan. Hän on edelleen päivisin lakkamestari ja kukoistava bisnesyrittäjä, öisin laulajatar.


Lakka levittyi aivan uskomattoman hyvin, peitti koko kynnen ja on muutenkin todella kaunista. Kokeilin sitä myös muutaman aluslakan kanssa, ja tulos oli upea! (toisin kuin kuvista voisi päätellä... :D)
Aion ehdottomasti ostaa jatkossakin Lippmannin lakkoja, varsinkin Candy Shop houkuttelisi...!

Etusormi: vain Today was a fairytale, keskisormi: Maybelline 174 Icy Blue, nimetön: Lumene 15 Late Night
...ja päälle Fairytalea!
Päädyin kuitenkin kokeilujen jälkeen lakkaamaan kynnet pelkällä Fairytalella, luonnossa paljon upeammat :)

4 kommenttia:

  1. Ah, se on ihana! Vois muuten näyttää kivalta ihan valkosenkin lakan päällä.

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Se toimi sen vaaleansinisenkin kanssa hyvin

    VastaaPoista
  3. Se Candy Shop oli ihana, viehätti jopa mun silmää :D! Ja tää on ihan syötävän kaunis! :)

    VastaaPoista
  4. Piti muuten sanoa, että tuo tietoisku oli kiva. En tiennyt mitään Deborah Lippmannista ennen tätä.

    VastaaPoista