maanantai 18. kesäkuuta 2012

Tehtailua

Käytän koekaniineja. Ja melkeinpä aina kämppikseni Emma nakittuu siihen hommaan. Nämä kynnet tehtailin Emmalle  joskus tuossa talvella, mutta nyt kun mietiskelin niin nämä toimii varmasti kesälläkin! :)

Todella ihastuttava valo! muistutus hennalle kuvaa luonnonvalossa.
Käytin erästä todella vanhaa ja hyvää  Galleryn Colors 400 Latin Beat- lakkaa . Rakastan tuota punaista koska se on täydellinen: ei liian viininpunainen eikä liian oranssi. Täydellinen. Harmillista vaan kun en ole enää löytänyt ko. lakkaa mistään. Tässä lakassa on myös sellainen tarina että olimme isän kanssa ostoksilla joskus alta 13-v ja kaupassa kun olimme, katselin unelmoiden noita lakkoja. Iskä tuli perässä ja sitten sano mulle pyytämättä että "minä ostan sen sulle".  :'). Voi iskä! <3 Sen koommin se ei oo kyllä lakkoja ostellut mulle "koska sinulla niitä tuntuu olevan jo vaikka kuinka".

Musta La Femme Beautyn nro 20 lakka on ihan hauska tuttavuus Seppälästä. Nykyään se on todella, todella tönkköistä ja se tarvitsisi ohentajaa, mutta.. Mutta tuolloin se vielä toimi.. En tiedä olenko sen vahingossa jättänyt auki :S..


 Nimettömissä on konadin M2 leimauslaatasta kukkahärpäkkeet ja ne on tehty ihan normaalilla konadin leimauslakalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti