keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Leppikset




Idea leppäkerttu-kynsiin lähti Pinterestistä (kiroan sen ihmisen, joka sen on luonut, ihan liian koukutikoukuti).

Pinterestissä moni oli leppiksiin tehnyt myös silmät valkoisella (tässä), mutta olin töissä ja en tajunnut ottaa mukaan valkoista lakkaa. Toisaalta nämä ei välttämättä sitä tarvitse.






Kynsissä on käytetty CHG:n High Rolleria pohjalla. Sen jälkeen pisteet väsäsin Valintatalosta nappaamallani kaksipäisellä nail art-kynällä. Se on hyvä! Sain KERRANKIN tehtyä nätisti viivat ja pallerot ja lakka kuivuikin nopeasti. :) Voin suositella käyttöön ainakin tuota mustaa. Se oli melko kätevä ainakin tälläiselle "hätähiselle" lakkaajalle. 
Hintakaan loppupeleissä ei päätä huimannut 5 e ja risat päälle. Okei, onhan se vaan 10 ml pullo, mutta käyttö ei oo ihan samanlaista kuin normaalin kynsilakan. :)
Ja omasta mielestäni tuolla "kynällä" oli helpompi tehdä palloja ja viivoja kuin dotting-toolilla. Sen käyttö tarvitsee niin pirhanasti harjoittelua että meinaa pää poksahtaa. Tiedän, en ole kärsivällisimmästä päästä. :D


Teen nyt oikeen listauksen lakoista:


1. Depend base coat
2. China Glaze 212 High Roller 
3. Naturel (2 way art pen) 10 Black
4. Seche Vite Top Coat


Peace, out. 


2 kommenttia:

  1. "mutta olin töissä ja en tajunnut ottaa mukaan valkoista lakkaa" :D Valkoinen lakka on kyllä ehdoton töihin mukaan otettava asia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehehee, nytte koti-kotonakin tajusin että taas olis se valkoinen lakka pitäny muistaa ottaa mukaan :Dd.

      Poista