sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Järkyttävää korjailua

Ei mitään ideoita lakkausten suhteen ja kauheasti tekisi mieli ostaa uusia lakkoja, mutta ei saa. Ideattomuus näkyy tässä lakkauksessa erittäin hyvin. Aloitin Wild and Crazyn Anchoragella. Tuo harmaa lakka on yksi suosikeistani. Sen jälkeen kaikki menikin sitten pieleen.


  1. MNY aluslakka (surkea)
  2. pohjalle Wild and Crazy w235 Anchorage
  3. keskelle Golden Rose matte velvet 105
  4. vasen sivu China Glaze Ruby Pumps
  5. oikea sivu Wild and Crazy w166 Ciudad Victoria
  6. päälle China Glaze Afterglow
  7. Seche Vite Dry Fast Top Coat


Vedin vihertävällä mattalakalla keskelle viivan vapaalla kädellä lakan omalla sudilla. Näytti kamalalta, viereen raita punaista. Edelleen kamala näky, joten toiselle puolelle sininen raita. Ei vieläkään hyvä. Pistetään nyt sitten Afterglow päälle, jos se "sumentaisi" tuota sotkua. Noh, sumensihan se, mutta ei se tätä pelastanut.

Yön aikana lämpenin näille jo vähän. Onhan nuo sotkuiset viivat kivan pehmeitä ja sävyt toimii yhdessä kauniisti. China Glazen Ruby Pumps yhdistettynä Afterglowhun oli yllättävän kiva yhdistelmä. Afterglow on hyvin läpikuultava vaaleanpunainen duochrome. Kynsillä lähinnä näkyy sininen duochrome-efekti. Sävyjä siis tulen varmaan käyttämään vielä yhdessä, mutta muuten tässä lakkauksessa ei juuri mitään kivaa ole. Kynsinauhatkin esittelee hyvin tämän hetkisen stressin määrän.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti